A zárda ovoda és el. leányiskolájának jótékonycélu előadása
Referát z dobročinného podujatia Rímskokatolíckej opatrovne a Rímskokatolíckej ľudovej školy v Rožňave, ktoré pripravili v apríli 1917 sestry Brigitta a Doloroza. Obsahoval hudobné, tanečné a recitačné čísla.