Multak emléke : A nemzett leszomorubb napjaiból - Doby, Anton, feöldi
Historická črta humenského historika a publicistu zameraná na osobnosti verejného života Uhorska, ktoré po buržoáznej revolúcii 1848/1849 boli perzekuované. Menoslovy.