Városi közlemények - Pósch, Jozef
Texty nariadení, ktoré zverejňuje rožňavský mešťanosta Jozef (József) Pósch. Župné nariadenie č. 6139/1917 o podávaní mlieka a kávy vo verejných zariadeniach. Ministerské nariadenie č.7565/1917 o dodatočných odvodoch 16.05.1917. Správa o kontrole osôb, ktoré boli oslobodené od vojenskej povinnosti. V Rožňave sa majú prihlásiť od 16.-21.04.1917 s overenými dokladmi.