Eljegyzés
Správa o zasnúbení právneho zástupcu kniežacieho panstva Coburg - Dr. Abraháma (Ábris) Mihalika s Boženou (Bözsike) Okolicsányi v apríli 1917 v Polomke. Snúbenica je dcérou lesného radcu Coburgovského panstva Ľudovíta (Lajos) Okolicsányiho a jeho manželky Ireny, rod, Kalchbrenner.