Jótékonycélű előadás
Menoslovy účinkujúcich v programe, ktorý pripravila Rímskokatolícka ľudová škola a Rímskokatolícka detská opatrovňa v Rožňave na 28. a 29.04.1917. Zisk z podujatia bude určený vojnovým sirotám.