Miniszteri biztos
Minister vzdelávania vymenoval v máji 1917 riaditeľa Štátnej vyššej obchodnej školy v Revúcej - Alexandra (Sándor) Gyulaiho za ministerského splnomocnenca k maturitným skúškam na škole.