Egyházmegyei közgyülés
Referát z jarného cirkevného zasadania evanjelickej reformovanej cirkvi v Rimavskej Seči dňa 25.-26.04.1917. Boli uvedení do funkcií noví učitelia cirkevných škôl, kňazi, zvolení zástupcovia na zhromaždenie dištriktu. Gejza (Géza) Lukács a František (Ferenc) Ragályi Balassa založili finančnú základinu pre vdovy po učiteľoch a siroty. Schôdzi predsedal senior, kňaz zo Štrkovca - Martin (Márton) Buzy a Gejza (Géza) Lukács.