Tanfelügyelő látogatás
Správa o inšpekčnej návšteve Štefana (István) Biharyho na Rímskokatolíckej ľudovej škole v Rožňave dňa 4.05.1917. Pôsobil ako hlavný inšpektor v Gemersko-malohontskej župe pre ľudové školy.