Körlevél
Pastiersky list rožňavského diecézneho biskupa Ľudovíta (Lajos) Balása sipekiho zo 7.05.1917 obsahuje niektoré ministerské nariadenia týkajúce sa hospodárenia o vojnových podmienkach: upisovanie vojenskej pôžičky, finančné zbierky pre školy a Červený kríž. Ako príloha vychádza vyúčtovanie Nemocenského spolku pre kňazov za rok 1916.