Közmüvelődési egylet közgyűlése
14.05.1917 v Rimavskej Sobote sa konalo výročné zhromaždenie Všeobecnovzdelávacieho spolku Gemersko-malohontskej župy. Na programe bolo vyhodnotenie uplynulého obdobia, vyúčtovanie, záležitosti Tompovej kultúrnej spoločnosti.