Évzáró ünnepélyek
Dve rožňavské školy Rímskokatolícky biskupský dievčenský ústav a Evanjelický a. v. dievčenský výchovný ústav Potisského dištriktu z príležitosti 100. výročia úmrtia básnika Jánosa Aranyiho usporiadali spomienkové slávnosti 20. a 23.05.1917. Referát obsahuje program s menami účinkujúcich.