Városi közlemények - Pósch, Jozef
Texty niektorých nariadené o hospodárení s kožou, textíliami, kovovými predmetmi v bojových podmienkach. Poďakovanie dobrovoľníkom, ktorí pomáhali pri sčítaní ľudu, hospodárskych zvierat a pozemkov v Rožňave v máji 1917: Mikulášovi (Miklós) Komoróczymu, Michalovi (Mihály) Pásztorovi, Vojtechovi (Béla) Koppányimu, Dr. Götzovi, Zoltánovi Hallaymu, Zoltánovi Gömörimu, Schmidtovi, Preszánszkemu a ďalším.