Aranyünnepély
Pri príležitosti 100. výročia narodenia maďarského básnika János Aranya pripravil Samovzdelávací Petőfiho kruh a Hudobný kruh pri Evanjelickom a. v. gymnáziu v Rožňave spomienkovú slávnosť na 12.05.1917. Okrem žiakov gymnázia vystúpi s prejavom profesor Michal (Mihály) Pásztor.