Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Posch zverejňuje texty župných naiadení o doplnkových vojenských odvodoch, ktoré sa budú konať v Rožňave dňa 15.05.1917. Ďalej o hospodárení s platinovými predmetmi a živočíšnym lojom vo vojnových hospodárskych podmienkach. Upozorňuje, že pomníky na vojenských cintorínoch sa budú zhotovovať jednotne pre všetkých padlých.