Főispáni installáció
Stručný referát o slávnostnej inštalácii hlavného župana Gejzu (Gézu) Lukácsa kövecsesiho v Rimavskej Sobote dňa 23.05.1917. Slávnostný príhovor predniesol hlavný župný notár Dr. Július (Gyula) Fornet.