Állatösszeirás eredménye vármegyénkben - (G.K.)
Podľa posledného štatistického sčítania vzrástol počet chovaného hovädzieho dobytka nasledovne: rok 1914 - 74 948 ks, 1916 - 71 092 ks, 1917 - 81 121 ks. Kone: 1914 - 14 719 ks, 1917 - 11 615 ks.