Városi közlemények - Pósch, Jozef
Mešťanosta Rožňavy Jozef (József) Pósch oboznamuje obyvateľov Rožňavy o nariadeniach s hospodárením s masťou, konopnými látkami vo vojnových podmienkach. Uverejňuje pokyny k civilnej protilietadlovej obrane. Krajinské jarmoky v Tornali a Ožďanoch sa budú konať 16.10.1917 a 18.08.1917.