Rendkivüli megyegyülés
8.06.1917 bude zasadať v Rimavskej Sobote mimoriadna schôdza župného zastupiteľstva. Hlavným bodom programu je výber kandidáta na Butlerovo študijné štipendium na Akadémiu Ludovicu (nie je uvedené, či bola v Budapesti alebo vo Viedni).