Halálozások
Správy o úmrtiach lesníka Fridricha (Frigyes) Tamása v Gočove dňa 28.05.1917. Pôsobil na lesnom panstve Andrássyovcov. 21.05.1917 zomrel v Budapesti (MR) Ondrej (András) Mariássy márkus és batizfalvi. Vlastnil majetok v Rokytníku, dnes je súčasťou obce Uzovská Panica v okrese Rimavská Sobota. Pochovaný bol v rodinnej hrobke v Rožňave v časti Brzotín. 17.05.1917 zomrel v Revúcej hlavný lesmajster Coburgovského lesného panstva Atila Lukovich.