Templom és harang szentelés
Referát z vysviacky evanjelického reformovaného kostola v Michaľanoch a tamojšieho kostolného zvonu dňa 30.10.1904. Humenné zastupovali na slávnosti ev. reformovaný kňaz Karol (Károly) Janka a kurátor +Štefan (István) Mándy. Záverom bol spoločný obed a tanečná zábava.