A zemplénvármegyei gazdasági egyesület
Správa o tom, že vo vinici Dr. Jánosa Kossutha v Sátoraljaujhely sa uskutoční predvádzanie strojov, ktoré zorganizuje Gazdovský spolok Zemplínskej župy dňa 18. 11. 1904. Predvedené budú o. i. ručné a na konský pohon prispôsobené obrábacie stroje použiteľné vo vinici.