Telefon Őrmező és Tavarna között
Správa o započatí prác na telefónnej sieti medzi Strážskym a Tovarným. Bude to najdlhšie telefónne spojenie v Zemplínskej župe. Zriaďovateľkou je grófka vdova Szécsényi.