Kinevezés
Správa o vymenovaní do 9.platovej triedy a 3.stupňa pomocného inšpektora Alexandra (Sándor) Munku, ktorý pôsobí vo funkcii povereného riaditeľa Humenskej expozitúry župného školského inšpektorátu.