Uj jogtudor
Stručná správa o úspešnom obhájení titulu doktora práv na Univerzite v Cluji právnikom Vojtechom (Béla) Tóthom dňa 12. 11. 1904. Menovaný pôsobil aj ako dopisovateľ týždenníka Homonna és Vidéke.