Erzsébet emlékünnep
Referát zo spomienkovej slávnosti, ktorú na počesť bývalej uhorskej kráľovny Alžbety zorganizovala Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola. V kultúrnom programe vystúpili študenti Jozef (József) Jakabovics a Mikuláš (Miklós) Rosenbaum, za profesorov to boli riaditeľ Jozef (József) Kovács a Joyef (József) Hosza. Vzhľadom na priestorové ťažkosti okrem profesorov a študentov sa zúčastnil len opát Augustín (Ágost) Szkurkay.