A varannói mükedvelők-
Správa o vystúpení ochotníckeho divadla z Vranova dňa 20.11.1904. Predviedli ľudovú hru "A kintornás család" [Verklikárska rodina]. Hlavným organizátorom, ktorému vďačia za úpech je Pavol (Pál) Füzesséry