Kiküldés
Správa o tom, že ministerstvo domoobrany prevedie kontrolu židovských matrík v okresoch Humenné, Snina a Stropkov. Dňom 1.12.1904 nastupuje ministerský tajomník, ako kontrolór do týchto okresov.