Az iparos és kereskedő ifjak ...
Správa o tom, že Humenský samovzdelávací kruh živnostenskej a obchodníckej mládeže (Homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzőkör) usporiada 26.12.1904 v Humennom ochotnícke predstavenie spojené so spoločenskou zábavou. Finančný príjem pôjde do spolkovej pokladnice, ktorá je t.č. prázdna.