A Gazdasági Bank Nagymihályon ...
Informácia o zakladajúcej schôdzi Hospodárskej banky v Michalovciach. Predstavenstvo banky - riaditeľská rada, banková rada, dozorná rada - menoslovy zvolených funkcionárov.