Számadás és nyugta - Béres, Imrich
Oznam o príjme a výdavkoch, ktoré mál Vranovský samovzdelávací a podporný spolok živnostníkov (A varranó önképző és önsegélyző iparos egylet) predvedením ochotníckeho predstavenia Kintornás család [Verklikárska rodina] vo Vranove dňa 20.11.1904. Finančný príjem bol 304 korún a 70 halierov, výdaje boli 268,53 a čistý zisk bol 36 korún 17 halierov. Menoslov darcov a výška ich príspevku.