Elmaradt gép bemutatás
Gazdovský spolok Zemplínskej župy (Zemplénvármegyei Gazdasági Egyesület) oznamuje preloženie plánovaného predvádzania strojov z dôvodov zlého počasia. [Plánované predvádzanie malo byť 18. 11. 1904 vo vinici Dr. Jánosa Kossutha v Sátoraljaujhely viď. Homonna és Vidéke č. 47 (17.11.1904)].