Nyilvános nyugta és köszönet - Haraszthy, Miklósné; Janka, Karol; Zalánffy, Sándorné
Poďakovanie Humenského dobročinného ženského spolku (Homonnai jótékony nőegylet) za finančný príspevok vo výške 20 korún, ktorý obdržal od slúžnovského úradu v Snine prostredníctvom hlavného slúžného baróna Ľudovíta (Lajos) Fischera. Hlavný slúžny tieto peniaze vyčlenil z ušetreného finančného fondu úradu používaného na platbu cestovného pre predvolávanie svedkov ku kriminálnym činom