Tisztelt Választóim ! : Gróf Andrássy Sándor országgyülési képviselőnk levele választóihoz - Andráši, Alexander 1863-1946
Text listu grófa, parlamentného poslanca Alexandra Andrášiho (Sándor Andrássy) adresovaného svojim voličom v ktorom zdôvodňuje svoje vystúpenie z liberálnej strany. Svoje vlastenecké pocity nemieni pošpiniť a bude naďalej pracovať tak, aby pozdvihol úroveň uhorského obyvateľstva bez toho, aby sa zapojil do práce inej politickej strany. Zverejnené v decembri 1904