Halálozások
Správy o úmrtiach Arnolda Kubinyiho statkára z Hodejova vo vysokom veku vo februári 1905. 21.02.1905 zomrel v Riamvskej Sobote pomocný finančný úradník, domobranec-poručík z r. 1848 v 74-roku života. V Ožďanoch zomrel vo veku 75 rokov rímskokatolícky kňaz z Heľpy Ľudovít (Lajos) Veiszháp.Zomrel 24.02.1905 v 49 roku svojho kňazstva. Obecný richtár Michal (Mihály) Szabó v Lučke bol pochovaný 24.02.1905. Smútočnú reč predniesol Vojtech (Béla) Nagy Goszler, obvodný notár.