Befejezett munka után
Ženský výbor Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa v Rožňave zakúpil 500 kusov štátnej lotérie a výťažok z predaja bol venovaný n dobročinné účely: do školských a opatovateľských inštitúcií v Rožňave.