Iskola felszentelés Haburán! - rl.
Referát zo slávnostnej vysviacky štátnej školy v Habure, ktorá prebehla v gréckokatolíckom obrade. Obrad viedol gréckokatolícky farár Pavol (Pál) Homicsko ml. V slávnostnom príhovore hlavný slúžny okresu Humenné Mikuláš (Miklós) Haraszthy o. i. požiadal gréckokatolíckeho farára, aby aj naďalej podporoval školu. Vyučovať budú 3 stáli učitelia. Poznámka redakcie: škola bola následne uzatvorená, do školy sa zapísalo len 57 detí a 256 detí ostalo nezapísaných