Lemondott főispánunk jelölése
Neoverená informácia o tom, že gróf Vojtech (Béla) Hadik, bývalý hlavný župan Zemplínskej župy bude kandidovať na funkciu košického radného. Mal by nastúpiť na miesto po nebohom Achácovi (Ákos) Beöthy