Bucsu
Správa o slávnostnej bohoslužbe, konanej dňa 17.06.1917 v rožňavskej katedrále pri príležitosti slávnosti sv. Nejta, patróna rožňavského biskupstva. Omšu celebroval titulárny biskup Štefan (István ) Podraczky a príhovor mal Štefan (István) Fecske. [Pápež Gregor XVI. daroval 16.06.1819 ostatky sv. Nejta. mučeníka rožňavskej katedrále].