Érettségi vizsgálatok
Výsledky maturitných skúšok na dvoch rožňavských gymnáziách. Katolícke vyššie gymnázium: 1 - výborne, 1 - dobre, 4 - dostatočne. Evanjelické a.v. gymnázium, Rožňava: 3 - výborne, 3 - dobre , 4 - dostatočne.