Helyettesités
Štefan (István) Komáromi, hlavný slúžny na Pohroní, nastúpil v júni 1917 4-týždňovú zdravotnú dovolenku. Počas jeho neprítomnosti v úrade ho bude zastupovať Elemír (Elemír) Kun, slúžny z Ratkovej.