A hétról : Az uj főispán programmbeszéde - [Lukács], [Gejza]
Slávnostný príhovor novozvoleného hlavného župana Gejzu (Géza) Lukácsa pri príležitosti jeho uvedenia do funkcie [dňa 23.05.1917]. Obsahuje jeho program na nasledujúce funkčné obdobie.