Meghivó
Správa o tom, že Humenský samovzdelávací kruh živnostenskej a obchodníckej mládeže (Homonnai iparos és kereskedő ifjak önképzőkore) usporiada spoločenské podujatie na ktorom predvedú ochotnícke predstavenie István Géczy: A Gymesi Vadvirág spojené s tanečnou zábavou. Podujatie sa bude konať v Humennom dňa 26.12.1904.