Üzlet átvétel - Lebovits, Marek
Inzerát stolára a čalúnika Mareka (Márk) Lebovits z Humenného v ktorom oznamuje, že prevzal po otcovi Jakubovi (Jakab) Lebovits obchod s nábytkom. Fúziou vznikla firma, ktorá ponesie meno otca so synom "Lebovits Jakab és fia".