Felhivás a helybeli s vidéki tanitó urakhoz! - Doby Feöldi, Anton 1826-1908
Historik a publicista z Humenného Anton (Antal) Doby Feöldi ponúka svoju zbierku starých ročníkov rôznych novín (57 rokov dozadu) ako pomôcku pre učiteľov, ktorým je ochotný túto zbierku rozdeliť. Zverejnenie výzvy pre záujemcov bolo v Humennom 24.12.1904