Szirmay Pál - W.
Oznam o úmrtí veľkostatkára z Udavského Pavla (Pál) Szirmai-ho vo veku 80 rokov. Menovaný bol práve na návšteve u zaťa József Patay v obci Báj. Veľkoststkár mal dve dcéry, ktoré sú v okolí Humenného známe svojou dobročinnosťou. Pohreb menovaného bude 6.01.1905 v Udavskom