Képviselőnk vejének nagy kutüntetése
Knieža Ján Lichtenstein, kapitán fregaty, bol v júni 1917 vyznamenaný železným vojenským krížom 3. triedy. Vyznamenanie mu bolo udelené za víťazstvo v námornej bitke proti spojeným taliansko-anglickým flotilám. Je manželom grófky Márie (Marica) Andrássy, dcéry Gejzu (Géza) Andrássyho.