Gyászrovat
1.06.1917 v Nízkych Tatrách podľahol následkom zranenia vojak-dobrovoľník, poslucháč Akadémie muzických umení Ľudovít (Lajos) Varga ml., ktorý slúžil v 17. delostreleckom pluku. Pohreb bude 6.06.1917 v Rimavskej Sobote. Bol synom Ľudovíta (Lajos) Vargu st., jeho sestrami boli Csabayné Varga Etelka, Mariska vyd. Izsépy Béláné a Lenka Vargová.