Értesités
Pozvánka pre verejnosť (remeselníckych majstrov, rodičov) na záverečné skúšky Učňovskej školy v Rožňave (Áll. s. községi iparosinasiskola, Rozsnyó), ktoré sa budú konať 17.06.1917 v prízemných priestoroch Štátnej ľudovej školy v Rožňave.