Tompa Mihály titokzatos hagyatéka - Markó, Mikuláš
15.05.1918 sa v premonštrátskom kláštore v Jasove bude konať slávnostné zverejnenie literárnej pozostalosti maďarského spisovateľa Michala (Mihály) Tompu. Prítomní budú zástupcovia Maďarskej akadémie vied, tlače, premonštráti.