Vármegyei közgyülés
Na župnom zasadaní Gemersko-malohontskej župy boli vymenovaní do ďalších funkcií: hlavný župný notár Július (Gyula) Fornet do funkcie podžupana, podnotár Július (Gyula) Soldos do funkcie hlavného župného notára, Štefan (István) Fáy bol menovaný druhým hlavným notárom a notár Vojtech (Béla) Lukács bol menovaný župným podnotárom v júli 1917.